Malmö Open 2010 (WARNING!: LÅNGT INLÄGG)

Torsdag 20.00:
Alla är samlad på bussen och har fixat sina platser. För en gångs skull far bussen iväg precis klockan 20.00 utan förseningar.
Jag, Sandra, Emmelie, Jennifer, Caisa, Alva, Jonna, Samuel, Thea och Adam sitter ihop trängda i "soffan" nere i bussen. Finns egentligen bara plats för 9 personer, men vi klämmer in en till. Resan är startad!
Torsdag natt:
Vi stannar två gånger och hämtar upp andra klubbar, med det menas alltså att bussen blir mer än proppfull. Det funkar ändå eftersom att vissa ligger på golven och sover. Sover igenom nästan hela natten, sittande.
Gammal bild, men samma personer och nästan samma buss!
Fredag morgon:
Vaknar tidigt, så som man oftas gör på en buss. Sakta men säkert börjar folket röra sig och till sist är alla vakna. Äter lite och ser filmen som är igång. Väntar i stort sett bara på att komma fram.
Fredag ca 13.00:
Anländer äntligen till Malmö. Packar fort ut sakerna och tar sig till Po-Euns klubblokaler där vi ska sova. De som behöver far iväg med bussen och bastar, resten går på stan och tar sig något att äta. För min och många andras del blev det pasta och kyckling. Ingen höjdare, men det dög.

Fredag kväll:
Kl. 15.00 är vi på invägningen, alla klarade den och så var vi nöjda. Äter sen på en B-resturang med äcklig cola, ursch! Sen går vi i vanlig ordning på en mack/affär. Där handlar jag och Sandra B&J, som vi delar på! Haha, var proppis efter den kan jag lova! Somnade innan de ens hade hunnit släcka lamporna...(någon som var trött?)
Lördag:
Själva tävlingsdagen, och dagen som vi for dit för. Börjar med att man väcker folket på ett brutalt sätt (tänder lamporna), tur att man redan var vaken. Äter sen frukost och beger sig sedan med bussen till Baltiska hallen där tävlingen är.
 
Kommer dit och ser att det är fyra mattor. Själv är jag van vid typ 2-3 stycken. Ruschar sen till väggen där alla matcher är uppsatta. Då ser jag att jag har ynka en match! Har matchnr 49 på matta 3. Min match kommer vara efter lunch.

Efter lunch har jag som sagt min match och jag vinner mot en tjej med grönt bälte med 6-2. Har alltså vunnit guld!:)
Går sen hyfsat snabbt och duschar, sen är jag klar att heja på mina kompisar!

Krångel med tekniken gör att de bli försenade och tvlingas korta ned Avanc matcherna till 2x2 minuter istället för 2x3 minuter. Då blev det inte många glada miner...
Trots att de kortat ned matcherna slutar tävlingen ca 21.30 trots att utsatt tid var 19.00.
Hungriga, trötta och aningen irriterade far vi iväg på McDonald's och äter en hyfsat god middag, men man får inte ned mycket mat.
Man somnar ganska direkt efter att man fått ordning på alla platser, men trots det tvingas några sova i trappan och än en gång somnar jag sittande.
Söndag:
Efter att alla är utvilade och har ätit frukost är alla på hyfsat gott humör igen. Men man är fortfarande väldigt trött efter allt helgen har bjudit på, så man sitter mest bara och tittar på film. Det blev många filmer, ska jag tala om!

Min älskade Ramlösa var med på hela vägen hem, räckte faktiskt också. Vi kommer hem på eftermiddagen och är då ganska trött och däckar innan 20.00.

Allt har varit bra, vill dit nästa år igen!



Rösta! Plz?↓ (inägget nedanför)

Kommentarer.
Av: A.C

hehe.. jaha:D

hoppas dt gick bra^^

2010-04-20 @ 21:09:15
URL: http://amychen.blogg.se/
Av: aww

de e ok, har en jäklans allergi :/

2010-04-20 @ 22:46:31
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/

Komentera här nedanför:

-Jag bryr mig inte om din frågestund!
-Jag äger alla bilder om inget annat anges! Det är alltså förbjudet att ta bilder utan min tillåtelse.
-Jag svarar på komentarerna i din blogg, eller när jag har frågestund.

Du heter?:
Komenterar ofta?

E-postadress: (Bara jag ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0