Sno stilen av...

Det var länge sen, så jag bjuder på en.....

...sno stilen av! Denna gång är det av Rihanna:

Ja, hoppas ni blev nöjda^^

Pappa var snäll och köpte godis åt oss, tack!!

Valborgs!<3

Hej! Har varit hemma ett tag, det är ju fredag=kortdag! Fick dessutom skippa läset så vi slutade 12.30! L-y-x stavas det.

Ikväll blir det att fara till Emme med familjen och äta gott, sen hade vi planerat att Sandra skulle komma. Sen käka godis och se film på kvällen! Självklart ska vi väl till någon Majbrasa också (tror jag).

HAHAHAHAxD Jag vet jag var söt. not.


hakdl

Ska fara till skolan på några minuter, äntligen! Nu ska jag söka efter mina nycklar(som vanligt)

Vad tycks?


Foto: Jag Redigering: Jag

Oj! Nu fattar jag vad alla menar med att bilden blir myyyyycket sämre när man laddar upp på blogg.se!:O

Minns du?

Minns du....

...när vi surade på "trappan" på dagis?

...när du ville ha uppmärksamhet av engeskmannen?

...när vi åkte rollerblades runt knutis?

...när vi blev så less på att vara med varann att vi började gråta?

...grekland -07?

...kortet på botten av poolen som vi inte fick upp?

...mamma mia bandet?

...fjällvandringen?(påminn mig INTE isåfall;])

...massa andra saker vi gjort?:) Det gör jag!(nästan)



Minns du...

...våra fina smoothies?

...när vi tältade?

...vattenkriget hos Elsa?

...nylonstrumpan på gympan? (HAHA)

...när du förstörde mina bilder innan discot?;)

...alla andra saker jag gjort med dig? (jag minns inte så bra, mitt minne du vet!)

Minns du...

...Bullen?

...när vi fick veta att vi skulle gå i samma klass?

...när vi bråkade om suddet? x]

...loppisen utanför ditt hus?

...sista gången jag såg dig gråta? För det gör inte jag ;)

...alla våra flummstunder?

...när vi uppträdde i tvåan med Sandra Dahlberg?

...vårat miljöhus?

...första julfesten?

...alla galna saker vi skrattat åt genom åren? "om ett gott skratt förlänger livet kommer vi leva för evigt!"

Minns du...

...när jag började gråta för att du kallade mig kokosnöt?x] (var i FA btw;])

..."jag heter tyvärr inte Sten?"

...när du pratade med mig i sömnen? (nej, det kunde du ju inte göra, du sov ju;])

...café g-punkten? (HAHAHAHA)

...när vi satte igång ett larm så brandmännen kom?

...när servitrisen frågade om vi ville ha lättöl?

...de galna, roliga, tråkiga, sorgliga saker vi gjort?

Jag säger det inte ofta (okej, aldrig); Jag älskar er tjejer, ni gör så att världen blir bättre att leva på!:*

-.-

Dumma hosta, snuva, halsont! stygg förkylning!

Tjaaaaaaaaaaa!:) Hehe, jag är typ flumm! Det kan man bli om man har suttit hemma i 4 dagar och sett på TV.... Vet inte vad jag ska skriva om, för det har ju inte hänt så mycket (suprise.....-.-) men jag ska gå och äta isglass nu, chacha!

HAHAHAHAH snygg? nää osminkad? ja


Jag vet

Hej! Jag vet, jag vet.... Jag har inte uppdaterat på ca en vecka! Det är inte bra....Men, min ursäkt är att jag har varit sjuk från söndag till idag. Ordentligt förkyld, svullna halsmandlar osv. Är nu iallafall på bättringsvägen och kan också meddela att jag tog guld i helgen på tävlingen! Fick dock bara köra i ca 10 sek för den andra tjejen fick tydligen ont i tån...:/

Ska också meddela att jag saknar alla mina vänner supermycket men också att mamma har LOVAT att jag ska få komma imorgon (förutsatt att jag inte är värre).

^Haha, den dagen var king! Funderar på att ha en till i år, vad säger ni tjejer?;)

Godnatt<3

Tänkte bara titta in och säga godnatt! Imorgon blir det nog ingen uppdatering förrän sent på kvällen, om det ens kommer att bli någon uppdatering. Mina kusiner kommer iallafall imorgon kväll, min yngsta kusin ska också tävla imorgon! Ska bli kul att se på hennes match, jag tänker då filma!

Bjuder på två ugly pics på mig, shiet, jag är inte lik mig?:O

Invägningen [igen]

Jag har just varit på invängningen! Det gick as bra, jag vägde faktiskt 1.5 kg under. Det trodde jag inte! När jag kom hem vräkte jag i mig maten så nu har jag typ ont i magen, haha! Nu ska jag bara skriva snabbt, för jag ska tillbaka till klubben för att hjälpa till att lägga mattorna inför imorgon. Därför kommer uppdateringen vara kass imorgon, men ni kan väl överleva?:)

pusspåer!


Skolavsluting

Åh, jag blir så himla stressad när jag hör att alla har fixat sin skolavslutningsklänning! Shiieeet, jag har inte hunnit kolla på någon, förrän nu. Här har ni några som är väldigt fina!:D

Den rosa från Stylebystars är min favvo! Vilken är eran favorit?


When I look at you

Hallu! For hem tidigare från skolan idag, jag kunde inte äta och jag hade huvudvärk. Sen sov jag några timmar och sen mådde jag bättre! Men jag vet fortfarande inte om jag håller på att bli sjuk. Ska ta det lugnt på träningen iallafall.


Längtar till Valborgs! Det är bara en vecka kvar ungefär! Min familj ska vara hos Emme+Davids familj. Sen hade vi tänkt att Sandra, Pierre och André ska komma och sen ska vi ha filmmarathon;) Vi ska hyra filmerna nästa vecka när det är IL-dag, på onsdag:)

Made for

Hej! Ska dra till skolan på ca 50 min, men finns saker jag ska göra före;) Typ packa sakerna till idrotten, se så att engelskaboken är med osv.

Träning idag också, sista innan DM. Känns skönt att få träna igen, har inte gjort det sen i lördags! Nästa vecka ska jag försöka börja om och träna fotboll på onsdag och fredag, de dagarna jag INTE har taekwondo. Då har jag träning:
onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag (måndag) brukar inte fara på måndagsträningarna....

Made for fighters, made by fighters

Twilight VS Vampire Diarys

Har tittat på senaste avsnittet av Vampire Diarys. Shiiiieet, det är asbra! Bättre än Twilight tycker jag iallfall!
Vad tycker du? Team Twilight eller Team Vampire Diarys?

DM

Idag var det skola som vanligt. Var på ett himlans bra humör på skolan idag, har faktiskt ingen aning om varför! Kanske är jag lite utvilad nu efter Malmö. På tal om det; På lördag den 24 april är det tävling igen. Denna gång på hemmaplan. Tur det, jag skulle inte ha orkat fara någonstans.

^En random bild från Malmö. Motiv: Nickes tuggummi, en ispåse och någons skinka.(vänta det lät fel...x]) freeeesch.not


Malmö Open 2010 (WARNING!: LÅNGT INLÄGG)

Torsdag 20.00:
Alla är samlad på bussen och har fixat sina platser. För en gångs skull far bussen iväg precis klockan 20.00 utan förseningar.
Jag, Sandra, Emmelie, Jennifer, Caisa, Alva, Jonna, Samuel, Thea och Adam sitter ihop trängda i "soffan" nere i bussen. Finns egentligen bara plats för 9 personer, men vi klämmer in en till. Resan är startad!
Torsdag natt:
Vi stannar två gånger och hämtar upp andra klubbar, med det menas alltså att bussen blir mer än proppfull. Det funkar ändå eftersom att vissa ligger på golven och sover. Sover igenom nästan hela natten, sittande.
Gammal bild, men samma personer och nästan samma buss!
Fredag morgon:
Vaknar tidigt, så som man oftas gör på en buss. Sakta men säkert börjar folket röra sig och till sist är alla vakna. Äter lite och ser filmen som är igång. Väntar i stort sett bara på att komma fram.
Fredag ca 13.00:
Anländer äntligen till Malmö. Packar fort ut sakerna och tar sig till Po-Euns klubblokaler där vi ska sova. De som behöver far iväg med bussen och bastar, resten går på stan och tar sig något att äta. För min och många andras del blev det pasta och kyckling. Ingen höjdare, men det dög.

Fredag kväll:
Kl. 15.00 är vi på invägningen, alla klarade den och så var vi nöjda. Äter sen på en B-resturang med äcklig cola, ursch! Sen går vi i vanlig ordning på en mack/affär. Där handlar jag och Sandra B&J, som vi delar på! Haha, var proppis efter den kan jag lova! Somnade innan de ens hade hunnit släcka lamporna...(någon som var trött?)
Lördag:
Själva tävlingsdagen, och dagen som vi for dit för. Börjar med att man väcker folket på ett brutalt sätt (tänder lamporna), tur att man redan var vaken. Äter sen frukost och beger sig sedan med bussen till Baltiska hallen där tävlingen är.
 
Kommer dit och ser att det är fyra mattor. Själv är jag van vid typ 2-3 stycken. Ruschar sen till väggen där alla matcher är uppsatta. Då ser jag att jag har ynka en match! Har matchnr 49 på matta 3. Min match kommer vara efter lunch.

Efter lunch har jag som sagt min match och jag vinner mot en tjej med grönt bälte med 6-2. Har alltså vunnit guld!:)
Går sen hyfsat snabbt och duschar, sen är jag klar att heja på mina kompisar!

Krångel med tekniken gör att de bli försenade och tvlingas korta ned Avanc matcherna till 2x2 minuter istället för 2x3 minuter. Då blev det inte många glada miner...
Trots att de kortat ned matcherna slutar tävlingen ca 21.30 trots att utsatt tid var 19.00.
Hungriga, trötta och aningen irriterade far vi iväg på McDonald's och äter en hyfsat god middag, men man får inte ned mycket mat.
Man somnar ganska direkt efter att man fått ordning på alla platser, men trots det tvingas några sova i trappan och än en gång somnar jag sittande.
Söndag:
Efter att alla är utvilade och har ätit frukost är alla på hyfsat gott humör igen. Men man är fortfarande väldigt trött efter allt helgen har bjudit på, så man sitter mest bara och tittar på film. Det blev många filmer, ska jag tala om!

Min älskade Ramlösa var med på hela vägen hem, räckte faktiskt också. Vi kommer hem på eftermiddagen och är då ganska trött och däckar innan 20.00.

Allt har varit bra, vill dit nästa år igen!



Rösta! Plz?↓ (inägget nedanför)

Tbx

Tänkte bara visa att jag lever. Låååångt inlägg med bilder kommer sen^^

Jag är finalist i Veckans blogg >här< ! Tack för alla röster, älskar er! Om ni skulle vilja rösta en gång till skulle det vara bäst!:)<3

Malmö here I come!

Sittar snart på bussen till Malmö, gud vad jag längtar! Bussresen tar lång tid, men det är typ den som är roligast! Haha, alla i klubben är så sköna personer, man kan inte låta bli att tycka att det är kul!
Äre nån som har bildbrist kanske?
Eftersom jag kommer att vara i Malmö hela hegen, kommer min uppdatering bli kass (=ingen uppdatering). Ni får gärna komentera iallafall, det kommer bara ta ett tag innan jag svarar för som sagt; Jag är i Malmö!.

Kommer att uppdatera med bilder därifrån, var så säker! Det är bara att hålla utkik;)


PS. Jag kom på att Norin kanske, med betoning på kanske, skulle ha med sig sin dator så isåfall kommer jag kanske, återligen med betoning på kanske, kunna lägga upp bildlösa, tråkiga, korta inlägg om hur det går! DS


Malmööööööö

Idag drar jag ju till Malmö! Shieeeeet vad kul! Jag har aldrig varit i Malmö, så därför kommer det bli extra kul. Synd bara att jag måste vara med på den tråkigaste dagen, bara jobbiga ämnen.... (Förutom idrott då).

Förra tävlingen jag var med på!;) hur kommer det sig att sandra alltid får röda ögon?

Ska passa på att säga att jag är en av 5 finalister i veckans blogg här>http://oriez.blogg.se/category/veckans-blogg.html rösta på mig, skulle bli asglad ju!:)

This is (sh)it [elsa fattar] xD

Tjollahopp! Har typ packat det sista nu inför Malmö iallfall,skönt att ha det bortgjort! Tack Emme, man rymmer mycket i din bag:) Idag har jag väl bara slappat, packat osv. Just nu sitter jag och pratar med Emme på MSN, det är alltid underhållande!
<Yää, snygging dära (not)
Nu ska jag dega vid datorn och sen hjälpa pappa med en sak!

Orka rubrik.

Hemma från Emme nu, vi spelade kort och pratade. Sandra var med också, som vanligt nästan!
Jag ska iallafall få låna hennes rullbag,till tävlingen! YEEEEES! Så himla skönt att inte behöva bära på ryggen^^

Ska skriva en packningslista nu, ni får klara er utan bild;)

taggataggataggataggatagga

Hejsan på er! Soligt idag också, så troligen blire att schteeeka, kanske med en kompis vad vet jag?
<En liten facelook, fotad för någon dag sen, men eftersom jag inte genomgått en plastikoperation ser jag ungefär likadan ut idag!

Längtar så himla mycket till på torsdag! Först blir det träning kl 16.30-17.30. Mycket stretching osv, vi ska trots allt sitta i en buss i ett x antal timmar. Sen hem och äta, kanske packa det sista, för att ca kl. 19.15 infinna mig på klubben för att betala, väga mig en sista gång och sätta mig i bussen som har avgång kl 20.00 med destination; Malmö.


BÄÄÄÄST!


HAHAHAAHxD Bääääst trick alltså!

Vinnaren

Vinnaren är ECVADOR! Grattis Grattis! Jag kommer att skicka ett mail till dig ang. färger, bilder osv!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Tävlingen om headern är nu avslutad, jag kommer snart avslöja vem som är vinnaren!:)

Schteeek

Tjollahopp! Sitter ute och schteker i solen, nästan sommar värme ska jag tala om för folket! Känns som att det kommer bli en sommar i år, trots all snö som fallit.
<stugan -09
Jag var ju på vårdcentralen idag, de lyssnade på lungorna och på hjärtat, pratade om medicinen jag testat (Bricanyl), och gjorde ett EKG. Allt visade sig vara normalt, kanske har jag bara dålig kondition?x]
 Fick samtidigt reda på att Bricanyl är dopningsklassat (?!) och att jag behöver att intyg för att få använda det vid besvär i Malmö. Hur som helst så fixade doktorn ett intyg, så nu är det lugnt att använda!:)

Haha nu ska jag ut och schteka mera!^^ Måste bli brunisch innan sommaren!;)

U knock me down

Hej! Hemma från träningen nu, har också fått i mig något att äta. Dumplings idag, muuuums!
Vi har jättebra väder här iallfall, solen värmer och det var 10+ idag! Haha jag och Sandra passade på att sola.
Sista lovdagen, shiiiieeeet! Är inte pepp på skola iallfall, men ska bli kul att se alla igen.

Lalalal

Sitter här nyduschad och har just kommit hem från träningen. Det gick bra faktiskt, det känns bra inför Malmö Open! Ska dra till Sandra efter maten, sova där som sagt.

Ni får inte glömma tävlingen heller, >klicka här!<

HAHAHA, bjuder på den!


All the right moves

Ska fara till träningen om ca en timma, sen duscha, efter det till Sandra! Får se om det går bra med andningen idag, brukar dock inte göra det på lördagssparringarna....

Vet inte varför, men jag längtar till Valborgs....

- Peace


SANDRA ÄR OFFICIELLT INTE SJUK LÄNGRE!

God morgon alla söta läsare!♥
SANDRA ÄR INTE SJUK IDAG!:D Bra, för då kan jag sova där inatt^^ Tills lördagsparringen ska jag typ bara slappa, som jag vanligtvis brukar göra.

Söt Sandra (jag gjorde en fläta som ni ser;])

| Friday, April 9th |

Tjo! Hemma från Fanntan nu. Vi gjorde inte mycket, kom inte på så mycket att göra. Typiskt mig-.-
Imorgon hoppas jag att Sandra är frisk så jah kan sova där! Plus att det blir lördagsparringen som vanligt.

Liten snabb egopic på mig sådär^^

 Vill ni ha denna header, klicka på bilden!:)

RUN

Ska fara ut och springa i detta skitväder, regn. Måste göra det för att ha några värden att ta med till farbror doktorn på tisdag.

Tänkte också påminna er om tävlingen! Klicka här så kommer du till inlägget där du anmäler dig!:)


Klapp på kinden

Haha, besöksrekord igår!:) Tror jag är G-L-A-D idag, känner på mig att dagen har mycket att bjuda på! Det var länge sen jag var såhär glad, känns otroligt skönt att ha fått tillbaka det.

Måste ringa Sandra idag och kolla om hon mår bra. Hon måste vara frisk imorgon, okej?!
(100%oseriös)
^nej men vad har vi här då? En söt liten fjortiskisse, klapp på kinden;)

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske vara med någon? Det är en av få dagar jag inte har träning, så gäller att passa på!

YEY

Hej! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg såhär innan träning nummer 2, ojoj vad hurtig man känner sig! Träning nummer 1 gick väl hyfsat bra tycker jag. Vilket liv man har....

Mår så bra just nu, kul att man kan hjälpa någon!:)

glöm inte tävlingen ett inlägg ner!↓

TÄVLING!

Nu tänkte jag ha en liten tävling i bloggen! Jag lottar ut en header som jag själv har gjort (naturligtvis)
ser ut såhär:

Ni får välja bilder och färger själva, men jag kommer att lägga dit mitt bloggnamn!

För att tävla:
- Komentera i denhär inlägget att du är med.
Skriv både namn och mailadress så jag kan kontakta vinnaren ang. färgen, bilder osv.
- För att få en extra lott skriver du på din blogg att du är med + länkar mig. Då skickar du med länken till inlägget i kommentaren.

Tävlingen avslutas den 12 april. :)

Redigerat



^Så kan det gå om man har tråkigt:)

Flummbilder

Jag var ju med Fanny igår och vi sminkade oss jäääääättefint! (fjåårtizz)
 
HAHAHA! Jag har kanske 8 st till sånna här bilder, men de är för fina för att visas^^
Vi var ute och tog lite bilder också;
Här ser vi Åke som precis har vunnit Vasaloppet!

Nu ska jag sätta mig och redigera lite normalare bilder!


SOMMAR

Hej! Sitter just nu i klänning och med en knut på skallen^^ Åh, vad jag vill att det ska vara sommar! Men man får väl dras med slasket ett tag till antar jag...

Dubbelträningar idag, sista sparringen innan Malmö Open. Gud vad kul det ska bli!
<3

God natt


Källa: Google.se

HAHAHAHA

HahahaxD http://felsms.com/

Fäänny

Hej! Är nu nyduschad och klar, och Fanny är här också:) Nu ska vi göra nått, hejdå!

Upp och ner, ner och upp, grisen gal i granens topp

Jag har sprungit upp och ner för trapporna i några minuter nu^^ Haha, det tog som sate i låren uppför ska jag säga!
 Träningen börjar om cirkus 1½ tim, så tills dess ska jag ara dega framför datorn tror jag;) Haha, I'm a nolifer.
Denna tjej ikväll!:D

24/7

Jag vaknade typ kvart över 8 idag, ganska vanlig tid för mig. Idag är det träning som står på listan, sen kanske jag skulle vara med Fanny efteråt! Sandra stackarn är sjuk:( krya!

Jag har typ inget liv, bara tränar 24/7 haha! Men träna är ju kul och bra:)

Söt Elsa:) Hoppas du har det bra på Gran Canaria, ta med dig mig nästa gång va?


zzzzzz....


Jag somnar annars

Din kropp:
hur lång är du:
skulle gärna säga 160cm, men 158.5 cm typ....
hur mycket väger du?: onödigt att veta?
vilken sko storlek har du: 36-37
är du nöjd med din kropp: hahah nja...^^ finns alltid nåt och klaga på
skulle du kunna plastikoperera dig: om det var ofarligt, kanske
välj en sak du tycker är fulast på dig: Ganska mycket, men jag gillar inte mina ögon :S
vilken ögonfärg har du: mörkMÖRK bruna
vilken hårfärg har du: mörkbrunt
har du lång överkropp: typ normal^^
har du långa armar: nää, typ inte
har du långa naglar: just nu, NEJ

Dina känslor, tankar och humör:
hur är ditt humör nu:
trött och uttråkad....
vad tänker du på just nu: ehh, mitt huvud är tomt för tillfället, kom tillbaka imorgon^^
saknar du någon just nu: yeeees
gillar du någon: nja, typ inte^^
är du kär: ^
är någon kär i dig: HAHAHA skulle inte tro det;)
älskar du någon: ja?
hatar du någon: ogillar;)
hur är du om du är hungrig: beror på. Kan bli asarg om jag inte har ätit;)
hur är du om du är trött: wierd....x]
om du sovit i tre timmar: trött?

Dina önskningar;
du skulle egentligen vilja heta:
inte Sanna
du skulle egentligen velat bo: Ganska nöjd med var jag bor:)
din högsta önskan är: för långt för att skriva, lite för komplicerat
du skulle vilja ha: mycket;)

Ditt rum:
vilken färg är det i ditt rum:
Vitt, träfärgat, rött^^
har du en tv i ditt rum: nej:(
har du en dator i ditt rum: nja, precis utanför!
har du en säng i ditt rum: ehh, ja?!
vilken färg är ditt påslakan: blått och vitt:) 
har du kläder på ditt golv:
lite (a)
har du tidningar på ditt golv: en bok
har du något annat på ditt golv: matta:)

OMG, so tired

<Arkiv
Sandra for precis hem, vi har varit på stan ju:)
Jag köpte:

- En tjocktröja, H&M 50:-
- En klänning, Gina Tricot
199:- 99:-
- Linne, H&M 29.50:-
- Skidglasögon, Stadium 399:-
- B&J glass, 55:-

Haha, men nu orkar jag inte skriva mer, är alldeles för trött!


Okey?

Haha jag skulle beställa min bikini från H&Ms hemsida för någon dag sen och när vi klickade på "till kassan" kom detta upp:
[klickbar]
HahahaxD Kapad hemsida?:O

Hit me with your best shot

Hej! Igår blev det ingen uppdatering som ni kanske såg. Jag var med Sandra hela dagen och sen for vi på hockeyn.  Där träffade vi Agnes, Elin, Vendela och Hanna. Vi förlorade med 2-3 i sudden, bajs!

Haha, hela andra perioden stod jag mittimellan två högljuda män som skrek^^ Ena gubben slog till mig i bakhuvudet! I första perioden klöste en kvinna mig också x]'
Söta!:)

Idag blir det stan med Sandra och Agnes. Vi skulle typ fara vid 12. Jag ska köpa en tjocktröja, byta mina googles och säkert nåt mer^^


Reklamavbrott

Glöm inte att ni kan bli medlem på Gratis5.se! Där kan ni få gratis presentkort på många olika butiker bara genom att klicka lite smått på datamusen, då du får poäng. Om ni klickar någonstans i den här texten kommer en sida upp där du kan bli medlem. Då får du desstuom 25 poäng extra, för att du blev värvad som medlem!:)

Tips: Hårinpackning

Nu kommer inlägg nr 2 i kategorin Tips och Tricks!

Denna hårinpackning är superbra! Du har i den i en minut och håret känns jättemjukt och luftigt!:) Jag köpte denna på Ö&B tror jag det var. Den enda dåliga är att bruksanvisningen står på tyska, så man får gissa lite hur man ska göra.

Månadens blogg; April


Månadens blogg denna månad blev http://sharpen.blogg.se/ En riktigt mysig blogg, som innehåller lite av varje som jag uppfattar det! (5 av 5 toasts!)

I'm walking on sunshine


^Visst fattar ni rubriken?

Kom nyss hem från träningen, så nu är jag nyduschad och frääääsch! Körde ett blandat pass idag, tur det kanske eftersom jag glömde knäskyddet hemma.... Så typiskt mig!

Jag fattar inte varför ingen har påminde mig tidigare att det är en ny månad! Det är dax att byta ut månadens bild, blogg och klädesplagg!
Ska fixa det när jag har skrivit klart detta inlägg /*promis*\

nu är jag klar, fixar det nu!

Träning

Nu drar jag på träningen, åker med Sandra dit så slipper jag cykla^^

Glass idag skulle vara gott, det är ju soligt och allt!


Saker du kanske inte visste

♥ Jag har inte läst nån Twilightbok!
♥ Har inte sett New Moon, Avatar eller Valantine's day.
♥ Jag är lat ;)
♥ Jag tyckte om skolan när jag var typ 6-8 år^^
♥ Min klass har bäst schema!
♥ Jag har alltid tråkigt på helgerna, för mina träningar har sämst tider.
♥ Jag vill tapetsera om på mitt rum.
♥ Jag har aldrig flyttat.
♥ Jag ser jättedåligt utan glasögon/linser (har -5.25 på vänster öga
och -3.50 på höger för er som fattar;])
Jag var rund när jag var liten, såg typ ut som en köttbulle x]
♥ Ibland känner jag mig jättedissad, fast jag inte är det^^
♥ Har världens fulaste namn på mina MSN...

^OBSERVERA!: 100% (o)seriös!


Damn

Oh, damn! Att det ska vara så svårt att hålla sig från bloggen!

Bloggning är beroendeframkallande, helt klart! Man kan verkligen inte hålla sig borta. Det var ju iallafall påskafton igår, jag fick ett påskägg (ofc) och en Toffifeeask! Mums, nu på påsk tycker jag man kan få tjocka sig lite;)
Idag blir det nog bara träning för min del, kanske kan jag vara med nån ikväll också!


Tävlar


Jag är med och tävlar hos enligt sissi om en valfri klänning från http://www.fashionbox.se/ Där kan man hitta snygga studentklänningar, festklänningar och cocktailklänningar på mode
webshoppen Fashionbox.se. Fashionbox har även badmode i form av bikinis och monokinis.

Hoppas att jag vinner, har aldrig vunnit förut!:)

Bloggpaus

Ja, det blev en lite ofrivillig bloggpaus där ett litet tag. Nu funderar jag om jag ska ha en längre. Jag okrar inte ha en blogg hela tiden, mycket tid läggs ned på bloggen. När man inte får någon respons på bloggningen så tappar man lite motivation. Jag vill göra så mycket saker, och ibland så hinner man inte med bloggen.

Jag kommer tillbaka någon gång, det lovar jag! Jag måste bara få vila lite från bloggen och hitta lite motivation:)

Älskar alla mina läsare, det är just därför jag kommer tillbaka sen!♥

RSS 2.0